Search This Blog

Wednesday, May 15, 2019

PEMENANG BOOK GIVEAWAY BY JJM & FRIENDS

Assalammualaikum

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi dengan nikmat yang diberi hari ini dan seterusnya.
Semalam, masa nak ambil anak dari rumah emak awak, ada satu bungkusan barang online atas nama awak dalam beg anak. Rasa pelik, sebabnya awak tak ada pula oder barang online.

Sampai rumah langsung dah tak ingat dengan barang online tu.
Awak busy nak siapkan menu berbuka.
Lepas berbuka dan solat maghrib awak tidurkan si kecik pula.
Dah selesai semua kerja, barulah awak dapat rehatkan badan.
Masa ni lah baru teringat dengan barang bungkusan online petang tadi.

Buka - buka sahaja ada sebuah buku bertajuk Letters to god by Norhafsah Hamid.


Thanks you Siqahiqa bagi buku ni

Sebenanya awak ada join Segmen Book Giveaway By JJm & Friends, bulan lepas.
Kali ni rezeki memang berpihak kepada awak. Kali pertama rasanya awak dapat hadiah dari mana - mana segmen.

Yang mana join segemen ni boleh tengok nama pemenang dekat SINI. Thank You kepada Blog Jari Jemari Menari & Friends buat segmen ni.

Tahniah kepada semua pemenang.



2 comments:

THANKS FOR COMMENT...

MY FLOWER GIRLS ~~ DHIYA AISYA ~~~

Assalammualaikum Kisah yang nak diupdate ni dah lama. Tapi baru hari ini rasa nak buat entry mengenai cerita wedding my cousin. Tak a...