Monday, December 7, 2020

~ALMOND LONDON, ALMOND SNOW & BISKUT Y~

 Assalammualaikum

Almond London

Biskut ni mudah sangat. Time rumitnya bila nak bermain dengan coklat tu. Aduh, stress betul bila kita tengah buat double boil coklat, tetiba sahaja coklat tu jadi berketul - ketul. Time ni memang rasa nak down je.

Nak coklat yang cair dengan sempurna berkilat dan cantik mesti kena jauhkan dari air. Walaupun setitik air. Itu sahaja tipsnya.


Sebalang awak jual RM 23 @ 40 Pcs
Tempahan akan dibuka time awak rasa nak buka nanti...hehehehe
Yang pastinya dua tiga bulan lagi nak raya awak akan open oder

Almond Snow


Sebalang  RM 23 @ 40 Pcs
Open oder time raya ok.

Biskut Y


Sebalang RM 23 @ 40 pcs

Biskut ni yang paling mudah. Tapi masa nak buat biskut ni acuan Y kena banyak, itu jelah masalah nak buat biskut ni. Rasa memang sedap dan rangup.

Setakat ni, 3 biskut ni je yang mampu awak buat. Bukannya apa, Awak memang utamakan kualiti biskut, Sebab nak bagi orang makan, kena buat dengan sebaik yang mungkin. Kalau pelbagai biskut nanti takut tak terkejar, mungkin hasilnya pun tak berapa nak memuaskan hati pelanggan,

2 comments:

Ana Jingga said...

dah boleh usya2 biskut raya dah kan :)

ANDAIANNYA said...

yup....kalau nak oder awal pun boleh..hihihi

RESTAURANT PANAS & PEDAS ~ KAMUNTING, PERAK

 Assalammualaikum Salam Jumaat. Harap semua bloggers masih sudi untuk singgah ke sini lagi.  Minggu lepas awak dan family ada makan kat keda...