expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Selasa, 23 Mei 2017

~~~HUAWEI P10~~~

Assalammualaikum
Selamat petang semua

Dah waktu nak balik baru la terhegeh - hegeh nak buat entri
Sebenarnya tak ada apa pun yang nak dibebelkan pada petang ni.
Sesaja nak menaip.

Husband awak  dua tiga hari ni asyik sebut handphone je
Dia memang dah berkenan sangat dengan handphone Huawei P10 Plus
Tapi kalau nak minta tolong awak yang belikan memang awak tak mampulah
Mampu tengok boleh la.

Asalnya dia nak beli untuk dia je (My Husband)
Tak sampai hati katanya.
So, dia belikan lagi satu untuk awak
Orang tua kata rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari.
So, awak terima dengan hati yang sangat gembira
Terharu sebenarnya.

P/S : Serius kamera dia sangat cantik. Untuk maklumat lebih lanjut korang boleh google sendiri...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails