expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Isnin, 15 Mei 2017

BILA DAH LAPAR

Assalammualaikum

Alahai..
Rasa nak taip entri.
Tapi tak ada idea apa yang nak dibebelkan dalam ni.
Tajuk entri pun jenuh awak memikirkan.

Semalam lepas habis bermain bowling. Kitaorang decided nak makan kat Lepak Kitchen kat Taman Kaya, Taiping yang pernah diviralkan. Katanya chicken chop kat situ murah dan sedap.
Sampai je kat cafe tu. Rasa kecewa sangat, cafe tu tutup la pula.

So, kitaorang pun ke KTM, Taiping. Mula - mula tu cadangnya nak ke LA Burger Kukus Bakar, Tapi cari - cari tak jumpa. Perut pula dah mula berkeroncong.
Cakap kat husband singgah je la kedai makan mana pun. Yang pasti awak nak makan chicken chop.
Lapar punya pasal kedai makan tu pun awak tak ingat nak tengok. Apa nama entah...hahahahaha

Mula tu nak makan chicken chop. Dah tengok menu awak oder Ginger Rice Chicken Grill
Sup dia memang sedap sangat - sangat

Chocklat Blended

Husband awak makan nasi lemak dua bungkus. Awak tau dah nanti dia akan perhabiskan makan awak dan anak.

Aduhai anak oiii
Dia boleh oder Durian Balanda blended.
nasib ada baba tukang habiskan makanan.

Perut dah kenyang apalagi suka hati la masing - masing
Then boleh plak anak - beranak tu duk menyakat awak
Errrrrrrr..memang kejam sungguh depa ni
Tak pe - tak pe tunggu mama ada geng nanti







2 ulasan:

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails