expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 23 Jun 2017

BISKUT RAYA PART 3

Assalammualaikum

Selamat Pagi
Tinggal 2 hari lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri
Mod raya awak dari minggu lepas lagi dah datang.
Apa - apa pun awak ucapkan selamat pulang ke kampung
Berhati - hati di jalan raya, ingatlah orang yang tersayang..

So, malam tadi last buat biskut raya.
Aduh..awak cakap kat adik awak, ni biskut last kan...lepas ni tak ada dah kan...
Memang letih...hahahah, Tapi memang berbaloi lah dapat buat biskut raya sendiri.
Jimat sangat - sangat.......
Sebelum ni juga awak dah buat Biskut raya Part 1 & Part 2

Biskut Tart Nenas

Jem nenas ni mak awak buat sendiri.....So, tak payah risau dengan kehalalnya...

Biskut Almond London

Leceh sikit biskut ni tang nak letak coklatnya tu...duk ulang - alik masak coklat je......

Semperit Kuning (Tradisional)

Semperit ni request dari abah
Sempena Hari Bapa hari tu di suruh kitaorang adik - beradik buat biskut ni..
katanya biskut awal & akhir
Mana tak nya...Biskut ni confirm akan akhir sekali habis..hahahahah

P/S : Kira - kira balik dalam 9 jenis juga la biskut raya yang awak dah buat bersama adik & mak awak






5 ulasan:

  1. Sedapnya tart nenas!
    saya pun buat Almond London jgak.

    Selamat Hari Raya ya. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya akan buat biskut2 y senang je
      Biskut yang byk menggunakan bahan dan merunitkan memang xbuat lah..hihihi

      Padam
  2. salam bw..
    Liez mmg xpernsh beli kuih raya... every year buat sendiri sbb puas hati dan pasti sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la kan..memang puas hati sgt..nk letak bahan byk2 pn xpe...hihihihi

      Padam
  3. Cantik kejadian biskut raya awak. Mesti sedap ni

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails