expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Khamis, 20 Oktober 2011

HASRULHASSAN.COM - Inilah Blog Saya

 
Salam
Terima kasih kepada Hasrulhassan.com kerana sudi anjurkan segmen ringkas macam ni...

Kewujudan blog Miss Mala Norfiqz ni pada tahun 2010.. Sebelum 2 memang suka sangat tengok blog orang lain. Nak buat blog sendiri memang xreti. Suke sangat tengok layout blog orang lain yang pelbagai bentuk dan warna..

Atas dorongan dari oficemate iaitu Keluarga Mifzal Arsyad  maka wujudla blog Miss Mala Norfiqz (gabungan nama mala dan my husband). Dulu semangat nak berblog 2 memang kurang walaupun dah ada blog sendiri. Tapi sekarang agak bersemangat nak berblog dengan membuat pelbagai entri untuk kepuasan hati sendiri asalkan xmnyinggung perasaan  blogger lain. Selain itu juga, dapat banyak pengkongsian ilmu dan pendapat dari blogger lain.

P/S; Jom la join segmen ni...

13 ulasan:

  1. Peranan kawan pun penting kan sebagai semangat kita berblogging..Setuju dengan awak menulis entry tanpa menyakitkan hati bloggers lain..

    happy blogging k..

    btw, eza singgah dari segmen yang sama :)

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    BalasPadam
  2. Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    http://salwaismail.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Thanks Eza Boom Boom & HafizRahim kerana sudi singgah...

    BalasPadam
  4. Singgah dr segmen yg sama..

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-inilah-blog-saya.html

    BalasPadam
  5. wah...dah lama blog nie kan...ndak apa...semoga aktf terus dalam dunia blogging nie...banyak benda kita akan taw...

    kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-inilah-blog-saya.html

    BalasPadam
  6. ryn singgah cnie dari segmen same !
    hehe.. teruskan b'blogging dear..
    btw, ryn sudaa follow cnie :)
    jowm laaa ke blog ryn !

    BalasPadam
  7. singgah jap! dri segmen sama ^^

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    BalasPadam
  8. Jalan-jalan ambik angin lepas keje dr segment HH.

    blog #13, list #1.

    cantiknya mata!

    BalasPadam
  9. huhu, singgah sini dari segmen yang sama..kita satu group..salam perkenalan :)

    BalasPadam
  10. Datang dari segmen yang sama
    Datang nak ziarah rakan blogger ^^
    dah follow awak ^^

    dah join segmen genk??Kalau belum marilah join

    JEMPUT JOIN SEGMEN GENK[tinggal dua hari lagi!!hehe]

    New Entri:
    GENK DI BELGIUM

    BalasPadam
  11. Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails