expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Isnin, 19 September 2011

HARI NI HARI YANG XAD MOD..

Salam,
Kalau nak masuk keja memang mod akan lari, lari jauh jauh nak kejar pun tersemput semput..Kemengantukan mata xpayah nak cakapla, memang nak terlelap je..2 la mak dah cakap balik petang Ahad, xkelam kabut nak pergi office. Ini idak, degil.. subuh subuh keluar, sedangkan orang lain masih dengan selimut tebal dan juga masih diulit mimpi yang pelbagai....Sekarang rasakan lah.

Dah la kemengantukan tahap dewa dewa.. Ada ada aje kerja yang nak dibuat waktu rehat, Kena pergi Pekan yang kecil, tapi jem melebihi kat KL plak, parking kereta sangat terhad, terpaksa pusing pusing tayang kereta yang xberjenama.

Nak update blog pun xad mod.....

P/S : Sekian, Mod langsung xad nak update blog...

3 ulasan:

  1. hamboi..ingtkan tuhan..ada la mood tu balik

    BalasPadam
  2. JIJI YU : Insyaallah akan igt Tuhan selalu,

    HIDAYATI: hehehehehhe

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails