expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Selasa, 6 September 2011

D" CARBO2..MENATANG APA NI...?NAK TAHU, CER TENGOK SENDIRI...

Salam,
Selamat menyambut Hari Raya yang ke-8 hari...Hari ni baru start masuk keja, rasa malas je nak bangun pagi pagi buta nak meredah hiway sorang-sorang dengan keadaan yang gelap gelita, hanya di temani radio Sinar..Layan kan aje, karang aku plak yang tertido, kan naya je..

Masuk office, langsung xtahu nak buat apa2. Ibaratkan orang yang baru nak daftar masuk office baru je...hehehe, apa apa pun kena tunggu Mrs. Mood datang, supaya kerajinan nak membuat kerja ditahap yang maksima.

Cakap pasal kerajinan yang maksima ni, aku teringat pasal kereta aku 2, walaupun buruk tapi tetap boleh naik n dipandu kemana-mana sahaja tanpa ada apa apa masalah. Memang aku puas hati la sekarang.

Cer Korang tengok kat SINI kalo nak tahu lebih lanjut mengenai D" Carbo, pasti korang pun akan puas hati gune menatang ni. Serius, aku pun dah guna tau, memang berkesan:

RM 99.00/UNIT

KEBAIKAN:-

1.KESAN SEPERTI TOP OVERHAUL
2.PRESTASI ENJIN MENJADI BARU SEMULA
ENJIN MENJADI SENYAP DAN KURANG GEGARAN.
3.PERMANDUAN MENJADI LANCAR
4.KUASA PECUTAN MENJADI BERTAMBAH
5.ENJIN MUDAH DIHIDUPKAN
6.MEMANJANGKAN JANGKA HAYAT ENJIN
7.MENJIMATKAN MINYAK SEHINGGA 40%

P/S : Boleh hubungi terus melalui HP 017-5999059 ( Muhammad Firdaus Bin Ahmad Tarmizzi a.k.a Bob) & tanye sendiri macam mana nak dapatkan menatang ni kalo sesiapa yang berkenan la..

3 ulasan:

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails