expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 12 Ogos 2011

Dari Mata Turun Ke Hati....

Salam & selamat petang Jumaat....
Hari ni xbalik ke kampung, kalo x aku la yang paling excited nak balik..Awal awal lagi sebelum kul 5 aku dah cabut dari office (kalo bos aku xad la). So, memandangkan dengan xad kerja langsung hari ini, aku merajinkan diri aku ni nak buat banner blog aku sendiri. So, ini la hasilnya.

Hari ni member housemate ajak tidor umah dia kat kampung, so xadlah aku kebosanan sangat cuti hujung minggu ni..

P/S: Aku belajar buat banner ni kat Sini. Korang pun bolehlah buat kalo nak, xnak sudah..

2 ulasan:

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails