expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 4 Ogos 2017

SOTONG SUMBAT TELUR

Assalammualaikum

Sambungan weekend yang lepas. Kerja kami anak - beranak duk makan siang dan malam. Kalau boleh selagi tak pejam mata selagi tu koje makan aje...Entri makan dan makan part 1 duk cerita pasal makan. Entry makan dan makan part 2 nanti lah awak story.
 
Memandangkan telur sampai 4 biji awak pecahkan, terlebih lah pula, resepi asal 2 biji je. Bertapa tamaknya awak..huhuhuh
Akibatnya jenuh duk sumbat - sumbat je telur tu. Selebihnya, awak simpan dalam peti sejuk dan akhirnya kesampah juga.


Masa ni dalam kuali lagi tangan dah tak sabar - sabar nak snap..

Dah masak awak pun masukkan di dalam bekas dan potong macam dalam gambar google tu

Biasalah awak mesti akan post di dalam Ig.
So, ramailah yang akan tanyakan resepi


 

2 ulasan:

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails