expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Rabu, 15 Mei 2013

JALAN -JALAN DENGAN MAK WAN

Salam..

Hujung minggu keluar berjalan-jalan..
Si budak kecik yang sedang lena dikejutkan, bukan main muka happynye asyik senyum je sepanjang duk dalam kereta, hilang terus nagntuknya.. Takut juga kalau nangis sebab xcukup tidur tapi sebaliknya pulak.. Bukan nak jalan-jalan pi mana pun..Hanya nak hantar my cousin interview dekat Institut Perda Tech, Pulau Pinang. Kebetulan pulak time interview 2, macam-macam acara pulak yang diaorang buat, Memang ramai sangat-sangat la orang yang datang. xada gambar acara-acara diaorang yang aku ambik..cuma gambar Dhiya Aisya n mak wannye aje.



Comel x..comel x...huhuhuhu
Kalau dipakaikan headband lagi comel kan..
Tapi, xboleh dipakaikan headband, dijadikan spek mata plak headband 2...

Kalau balik rumah Mak Wan je, muka aku pun dia xmau pandang dah...sedih betullah
Lagi-lagi Mak Wan dia pakai tudung, menangis xmau mau nak ikut...
Petang-petang je mesti Mak Wan dia p bawa jalan-jalan umah nekyang dia..2 yang bukan main syiok sangat 2.

Dah 2 pantang dengar bunyi moto, kaki duk gedik-gedik, macam nak lari ke moto 2.
Pak Long n Pak Lang dia rajin la bawa dia nek moto..Tapi xboleh diberhentikan moto 2, kalau x menangis lah jawabnye..

P/S : Rindu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails