expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Rabu, 19 Julai 2017

TOMATO BLENDED UNTUK RAWATAN MUKA

Assalammualaikum

Sejak dua menjak ni jerawat awak makin menjadi - jadi.
Macam dilanda tsunami.
Nak kata pemakanan awak makan benda yang sama je .
Jenuh duk fikir..

Bagi awak sebiji jerawat pun boleh menjatuhkan keyakinan awak untuk berhadapan dengan orang ramai. Inikan pula jerawat bersepah dimuka. Memang tension sangat - sangat.
So, memang banyak kali juga awak lepaskan peluang untuk menghadiri Open House dan juga Majlis Perkahwinan.
Bergambar pun nak guna camera 360..Hahahahahaha
Ada perangai macam awak tak????

So, masa awak tengh online di Facebook awak ada terbaca seorang remaja memiliki kulit cerah dan flawes tanpa menggunakan produk - produk kecantikan yang bersepah jual di luar sana.
Hanya menggunakan 2 biji buah tomato sahaja.
Tapi kena konsisten la menggunakannya. Bukannya hangat - hangat tahi ayam je. Kena rajin untuk mendapatkan hasil yang baik.
Awak pun try buat. Dah 3 hari awak duk tenyeh kat muka sebelum nak tidur
Alhamdulillah setakat ini masih rajin lagi nak menenyeh..Hehehehehe

Bahan - bahan
2 biji tomato dibasuh bersih

Cara - Cara
Blende 2 biji tomato yang dihiris 4 tanpa air
Then masukkan ke dalam bekas kiub untuk disejuk bekukan

Awak sejukkan dalam ni je. Sebab senang untuk guna 1 hari 1 kiub
Ikut kreativiti sendiri la kan mana yang mudah...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails