expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Rabu, 12 Julai 2017

SEPETEANG BERSAMA DI PANTAI ROCK @ BAN PECAH TANJUNG PIANDANG, PERAK

Assalammualaikum

Weekend tadi awak bersama suami dan anak pergi mengambil angin petang di Ban Pecah, Tanjung Piandang. Sambil melihat keindahan pantai kami makan cucur udang di gerai berdekatan dengan pantai tersebut. Anak pula dah tak sabar nak bermain pasir di tepi pantai, nasib dia tak minta untuk mandi di situ, kalau tak memang haru la..Sebabnya plan nak mengambil angin sahaja bukan nak bermandi - manda disitu.



Menurut cerita lisan penduduk tempatan, kononya sumpahan seorang anak yatim piatu telah menukar wajah sawah yang subur menjadi laut. Apakah benar cerita ini? Boleh ikuti kisahnya disini.

Dah alang - alang petang disitu kami pun tunggu matahari terbenam...
Subhanallah memang cantik sangat




Anak bukan main lagi seronoknya.. Awak biarkan je dia main pasir pantai tu.





Selfie sendiri je..sebab husband dan anak sibuk dengan pantai depa


Minta tolong anak dara awak yang snapkan..
Dah boleh diharap..heheheheh







6 ulasan:

  1. haha seronok anak akk main pasir.. mesti best kan makan tepi pantaiii :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah...dengan akak sekali seronok duk kuis2 pasir tu...hehehehehe

      Padam
  2. Balasan
    1. hihi...Nanti datang perak singgah la ke sini...boleh makan mee udang segar parit 30

      Padam
  3. cantik sangat pemandangan tu! Sistur pun cantik jugak ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi...TQ..Nanti datang perak singgah la ke sini...boleh makan mee udang segar parit 30

      Padam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails