expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Selasa, 4 Julai 2017

~~DUIT RAYA VS YOUTUBE~~

Assalammualaikum

Budak - budak zaman sekarang kalau tak pegang handphone pintar memang tak sah.
Kemana - mana sahaja pasti ibu bapa akan berikan kepada anak - anak supaya mereka boleh senyap dalam apa jua situasi. Termasuklah awak, bukan senang ibu bapa seperti awak nak membuat pantauan terperinci tentang apa jua yang telah mereka terokai melalui internet.

Anak awak sekarang ni baru berumur 5 tahun.
Rasanya dia lagi expert menggunakan telefon pintar berbanding dengan awak.
Walaupun dah bermacam - macam jenis kartun yang awak download, tapi tetap juga nak online youtube.


Anak awak kalau dah tengok youtube, memang kusyuk sangat - sangat, Alangkah bagusnya kalau dia kusyuk macam ni dalam pembelajaran..Pasti ibu bapa akan rasa gembira bukan kepalang.
Duit raya rakan - rakan & sanak saudara bagi kat anak awak pun dia buat tak kisah. Macam tak teruja langsung macam zaman - zaman kita dahulu. Dapat seringgit pun bukan main gembira lagi.
Diaorang ni akan lebih teruja dengan yotube je.

P/S : Diaorang tak tahu dengan duit raya depa tu boleh topup data awak ....hehehehehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails