expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Rabu, 24 Mei 2017

MURTABAK NANGKA MADU

Assalammualaikum
Selamat tengahari blogger

Semalam balik dari kerja mak awak tengah buat murtabak nangka madu
Dari depan rumah dah ada bau semerbak.
Kebetulan pula perut tengah lapar.
Sedapnya murtabak nangka madu. Dah lama tak makan.

Murtabak nangka ni sebenarnya adalah makanan orang - orang banjar.
Dulu mak awak selalu juga buat murtabak pisang emas.
Ikut kepada buah yang adalah time tu.
Sekarang musim buah nangka, so dapatlah makan murtabak nangka

Saja nak test kamera handphone baru.

Kalau nak resepi murtabak kena google la sendiri, sebabnya awak tukang makan ja...huhuhuhu


2 ulasan:

  1. Tak pernah makan pun, paling pelik(bagi saya huhu) saya pernah makan, roti canai pisang hehe

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails