expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Selasa, 30 Mei 2017

~~~HADA LABO SKINCARE~~~

Assalammualaikum
Selamat Pagi


Awak tengah mencari - cari produk skincare yang sesuai dengan awak buat masa ni.
Tambahan pula raya dah nak dekat, of course la awak nak juga nampak cantik dengan kulit cerah bebas dari parut dan jerawat.

So awak pun risik - risiklah daripada pelajar praktikal di pejabat awak ni, sebabnya kulit dia memang cantik. Tak payah nak tempek makeup tebal pun kulit dia still nampak cantik.
So, dia suggestkan untuk guna set trial Hada Labo Skincare

Set Trial
1. Pencuci
2.Toner
3. Moisturizer

Set skincare ini adalah dari Jepun ko. Harga memang mampu miliklah,  iaitu set trial baru RM 23.50. Then boleh didapati di Watson. Baunya pula tak adalah wangi sangat tapi bila guna pencucinya tu memang segar dan menyenangkan lah. Rasa best je.

P/S : Awak baru nak cuba. So, doakan awak akan berterusan menggunakan produk ni ye. Kalau korang pernah guna set skincare ni. Cer korang komen sikit  :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails