expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 30 Disember 2016

QUEEN OF MUTIARA (QM)

As salam

Selamat hari jumaat. Jumaat yang akhir bagi tahun 2016.
Semoga kita dipertemukan lagi di hari Jumaat yang akan datang.

Memang sudah lama awak tidak menjengukkan diri di sini. Dah setahun rasanya.
Sekarang nak tanamkan azam baru untuk memasukkan pelbagai entry. Jangan rasa nak kecam dan jemu plak ye datang melawat ke sini.

Sejak mula makan VGS (Viral Glow Skin) rasa seronok sangat. Kulit menjadi mulus dan Glowing, memang terbaik lah. Rasanya pulak memang sedap sangat - sangat, sampaikan kena nyorok dari anak nak makan VGS. Karang anak awak tibai makan sorang - sorang dia plak yang terlebih putih.




Apa macam boleh jadi model tak..kikikiki

QM ni banyak produk yang diaorang jual ada masakara, kapsul memutihkan seluruh badan, cream malam, sabun yang super ohsem, lipstik bagi mugilkan bibir, ubat kurus pun ada. Kalau nak tengok produk tu boleh melawat di page or silakan like ye Jelitawan Bersamamu QM

U.P : Entri awal dan akhir untuk tahun ini






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails