expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 2 Oktober 2015

DRAMA AIR MATA BAK HUJAN RENYAI - RENYAI

Salam.
Wah - wah semakin rajin nampak gayanya owner blog ni nak mengupdate blognya.....heheheheh
Sambil diiringi dengan lagu Engkaulah Yang Satu - Wow
Teringat pulak zaman cinta - cintun dulu - dulu.
En. Hubby mesti tujukan lagu 2 tiap - tiap hari....
Romantik tak......huhuhu

Pagi ni si anak meragam tak nak pergi Taska
Sampai je Taska mulalah nak turunkan hujan renyai - renyainya..
Pujuk - memujuk  sampailah punch card awak merah hari ni...
Sabar jelah...Anak oh anak..
Itu pun awak umpan nak bawa pergi taman lepas balik dari Taska then nak belikan belon & gula banyak - banyak....




P/S : Akhirnya berjaya juga awak pujuk tanpa mengeluarkan volume yang tinggi....heheheh...

2 ulasan:

  1. singgah sini..

    dia tengok mama dia cantik sangat ingat nak gi jalan. tu yang tak mau ke taska. hihihi ragam anak-anak kan.

    BalasPadam
  2. susah juga bila si comel ni meragam ya.. ^_^

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails