Pengikut

Isnin, 21 September 2015

INSTANT SHAWLS FLOWERS RARE.....

Salam.
Selagi handphone awak tak siap..selagi tu lah awak nak merapu - rapan dalam ni.
Saja awak buat entri ni..
Bosan sebenarnya..
Tambah pulak mata mengantuk dengan cuaca sejuk hujan yang tak berapa nak lebat..Bunyi guruh je yang kuat..

Boleh jadi gila rupanya tak ada handphone ni..bagi awak la..
Kalau orang lain mungkin tak...
Itu sahaja gadget yang dapat menghiburkan awak dikala anak dan suami duduk jauh...
Kalau ada diaorang mungkin handphone tu tak dipanang sangat....

 
Rare tak instant shawls flowers awak.....
Awak suka pakai yang instant je sekarang ni..mudah dan cepat..sarung sahaja....

P/S : Nak buat apa malam ni ye tanpa handphone...

0 ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails