expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Rabu, 27 November 2013

MAIN SOROK-SOROK

Salam,
Jangan ditanya kenapa lama sangat x mengupdate blog


Balik kampung minggu lepas budak kecik ajak main sorok-sorok disebalik langsir. Okla..layan kan aje..Rindu plak saat indah 2...Rasa nak main sorok2 lagi. So sweet.

Nila gayanya budak kecik 2 main sorok2
Muka saja yang disorokkannya disebalik langsir 2, badan n kaki semua keluar...lawak kot
Nasib budak2...kalo orang dewasa memang nak kena hempuk..hehehehehe


Ok..anak mama comel....mama dah jumpa kamu
Cakkkkkkk



Muka frust kejap sangat menyorok dah mama dia jumpa..huhuhuhu


Pas tu buat muka bajet paling comel la ni..dengan rambut serabai, mulut ala2 muncung ikan.....

P/S : Minggu ni kita ajak papa main sekali..huhuhuhu

Jumaat, 1 November 2013

MY PRINCESS BERGAUN PUTIH

Salam

Gambar ni gambar lama.
Tapi baru hari ni nak post dalam entry
Terasa sweet plak my princess pakai gaun putih macam ni..

Alahai anak mama
Dah besar pun anak dara mama ni...Sweet macam mama dia kan kan kan kan..





Amboi posing..kalah mama




Sengih ye dia...kalo tepuk tangan macam 2 la gayanye


awat plak y sedih ni...Rindukan mama ye..

P/S : Ada macam muka mama dia x?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails