Pengikut

Isnin, 19 Ogos 2013

I LOVE U...BOLEH JAUH SIKIT X..

Salam,,
Lama tak update blog


Ada nampak x apa yan ditulis kat belakang lori 2...
Tabik spring la kat lori ni...bagi peringatan kat semua orang yang duk kat belakang dia..

Nak dijadikan cerita...
Pagi tadi masa kat traffc light ada sebuah lori gila yang rabun kot...
Kat laluan aku masih hijau lagi. so dengan automatiknye laluan lori 2 merah lah kan...Tapi dengan selamba badaknye dia pecut laju. aku yang gune kereta kecik ni sempat la belok ke kanan nk elak lori besar gedabak 2...memang betul2 sakit hati.. sipi2 je lagi..Kire nasib aku la pagi tadi 2..

Ramai orang dekat traffic light 2 menjerit-jerit masa aku nak lalu. kalo aku lambat belok ke kanan tadi memang ajal aku la kot..Ya Allah syukur alhamdulillah.aku xad apa2..

P/S : Lupe plak nak ambik no plate lori 2..kalo jumpa lg sekali..boleh bg pancit taya dia

2 ulasan:

  1. Balasan
    1. kita dah berhati-hati..tapi orang lain y xberhati2...2 y susah

      Padam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails