Pengikut

Selasa, 27 Ogos 2013

'REALITI MANUSIA PANDANG PADA LUARAN'

Salam

"Kenapa isteri kau pendek, gemuk, hitam, kulit dia ada parut pulak tu? Macam mana kau boleh terpikat kat dia?"

"Aku kenal dia dah lama. Kau baru je jumpa dia, sebab tu kau tak terpikat dekat dia. Apa yg penting sekarang aku yg nikah dgn dia dan paling penting susah utk aku jumpa perempuan macam dia."

"Maksud kau? "

"Dia jaga aurat dia, maruah dia terpelihara. dia mampu jaga maruah aku dan dia berpegang teguh dgn agama dan paling penting dia mampu melahirkan zuriat untuk aku hantar anak2 lelaki aku berjuang fi sabilillah.!!"

"Kagum la aku dgn kau sbb tak pandang pd kecantikan."

(senyum) "Bukan aku tak pandang pd kecantikan, sebab aku pandang 'kecantikan' lah aku pilih isteri aku untuk dinikahi. Cantik itu di sini, syeikh." (tangan tunjuk di dada, yakni hati)
 p/s :  Kalaula semua lelaki macam ni...mesti ramai wanita y terpelihara kan...

Khamis, 22 Ogos 2013

SANGAT-SANGAT OWESOME BAJU NI...

Salam....
Hi u all semua..


Sangat owesome baju ni..Baby Mop.. 2 dalam 1 kan dah jimat...
Rasa-rasa sesuai x untuk my daughter yang sedang merangkak 2.
Yela..budak kecik 2 suke sangat tawaf rumah banyak-banyak kali kalau tiada pengawasan y ketat.
Benda-benda alah yang dia jumpa mesti masuk ke dalam mulut.

P/S : Siapa la yang mereka baju yang mcm ni ek...xsanggup rasanye nk bagi anak pakai...Xpelah mama sanggup mop banyak banyak kali..

Rabu, 21 Ogos 2013

WORDLESS WEDNESDAY~~~~~SEMUA NAK SAMBUT...SEMUA TAK MAHU

Salam


Isnin, 19 Ogos 2013

I LOVE U...BOLEH JAUH SIKIT X..

Salam,,
Lama tak update blog


Ada nampak x apa yan ditulis kat belakang lori 2...
Tabik spring la kat lori ni...bagi peringatan kat semua orang yang duk kat belakang dia..

Nak dijadikan cerita...
Pagi tadi masa kat traffc light ada sebuah lori gila yang rabun kot...
Kat laluan aku masih hijau lagi. so dengan automatiknye laluan lori 2 merah lah kan...Tapi dengan selamba badaknye dia pecut laju. aku yang gune kereta kecik ni sempat la belok ke kanan nk elak lori besar gedabak 2...memang betul2 sakit hati.. sipi2 je lagi..Kire nasib aku la pagi tadi 2..

Ramai orang dekat traffic light 2 menjerit-jerit masa aku nak lalu. kalo aku lambat belok ke kanan tadi memang ajal aku la kot..Ya Allah syukur alhamdulillah.aku xad apa2..

P/S : Lupe plak nak ambik no plate lori 2..kalo jumpa lg sekali..boleh bg pancit taya dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails