Pengikut

Rabu, 3 Julai 2013

HABIS IDEA KOT...

Salam...

Masuk office terus nak taip minit, bukan main rajin lagi.
Nak pulun bagi habis kononnya.
Pastu bos bagitahu dia nak keluar melawat gerai dan ladang yang berhampiran.
Bilik dia gelap dan dia angkut semua beg dia..maybe dah xmasuk petang ni...huhuhuhu
So...mood nak menaip minit terus down..hahahahahahaha
Gelak besar....

Tapi..
Langsung xad idea nak buat entri apa hari ni..
Mood rajin dah suam-suam kuku.

Nah cer korang masuk kat blog ni tengok gambar motor Harley Davidson yang antik2. Aku pun xpernah tengok semuanya unik sangat.

P/S : korang pernah xnaik motor harley davidson?..kalo pernah naik, nak tanyelah kat mana breaknya?


0 ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails