Pengikut

Khamis, 16 Mei 2013

DAH KENAPA DENGAN SHOUTBOX AKU TU..

Salam

"Selamat Hari Guru"

Straight to the point..dah kenapa pulak ngan shoutbox aku 2???
Shoutbox korang pun jadi macam 2 juga ke?

The most likely causes:

  • The server is down for maintenance
  • There may be a network problem
  • The site may be experiencing excessive load 
 Alahai.. xdapatlah aku nak tgk siapa empunye blog y datang melawat aku hari ni..
Kalau berterusan macam ni apa yang patut aku buat? Korang mesti terer kan dalam bab2 macam ni. Almaklumlah aku ni memang xreti dengan bab2 macam ni.

P/S : Time sekolah rendah dulu ayah aku mesti akan belikan kami diari untuk diberikan kepada guru kelas bila tiba sambutan hari guru.

14 ulasan:

  1. lor...samalah kita,..kotak jerit tu bisu terus dr semalam...

    BalasPadam
  2. Singgah... Please follow back blog saya, saya dah follow blog u..

    www.superbiologi.blogspot.com

    terima kasih... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah follow dah...mst xalert dgn blog dia ni...org follow pun xtau..huhuhuhu

      Padam
  3. shout.busuk.org memang ada problem sikit sekarang. Ezzatie pun macam tu. Tapi sekarang Ezzatie tukar pakai cbox kejap.

    BalasPadam
  4. hye sis dr smlm lagi mmg mcm tu,saya smpi buat entrilah ttg kotak jrt tu hah.nak tgk dulu mcm mn kalau tak ok jugak tukar smla ke cbox :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2 la...mmg dr semalam..tkar cbox je la pas ni

      Padam
  5. Balasan
    1. kite tukar kepada cbox je kalo x ok gak

      Padam
  6. Saya pun jadi macam tu juga...
    tak tahu nak buat apa?
    hu3.... :'(

    BalasPadam
  7. oo ye ke? tak perasan pula. tapi sekarang dah ok nampaknya...

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails