expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Khamis, 11 April 2013

SEGMEN: KENANGAN TERINDAH BY USU

Salam

Terajin pula nak join berbagai macam segmen...
hehehehe..

Klik banner di atas kalo nk join

Syarat-syaratnya:-

  • Warganegara Malaysia
  • Semestinya Follow blog Usu..yang dah Follow, abaikan syarat yang ini
  • Buat satu entry bertajuk SEGMEN : KENANGAN TERINDAH...by Usu
  • Jangan lupa...tempek doodle burok Usu kat atas tu dalam entry korang..
  • Dan.....dalam entry korang tu...korang kena letak SATU PHOTO..dan ceritakan serba sedikit kenangan terindah korang disebalik photo itu...takde idea nak buat cerita..???heheh..takpe..korang buat puisi, sajak, pantun or apa2 sahaja yang mudah bagi korang k..
 Tarikh tamatnya pada 25 April 2013 / 11.59 PM

Apa tunggu lagi cepatla join...............

                       ------------------------------------------------------------------------------

Kenangan Semasa Kursus Induksi FAMA 2009



Best, Kursus ni dibuat di Hotel Sri Malaysia, PD, N. Sembilan selama 2 minggu.
Kawan-kawan dari seluruh Malaysia, semuanya aku xkenal.
nasib baik dapat kumpulan n kawan-kawan yang sangat sporting...


Kumpulan Excellent di ketuai oleh seorang lelaki...


 Aktiviti berkayak


Ada pertandingan antara kumpulan tau time ni...


So kumpulan kami telah dinobatkan sebagai johan dalam katogeri kayak...


Aktiviti dengar ceramah memang sangat bosan...


2 ulasan:

  1. salam dear..tq join segmen usu...best nye da aktiviti berkayak...usu induksi dulu tkde aktiviti cm tu...

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails