Pengikut

Khamis, 11 April 2013

" Segmen Follow April hingga Disember 2013"

Salam..

Jom ramai-ramai pakat join segmen ni....
Segmen ni lebih kepada suaikenal la kot...
Selain itu boleh tambah follower..







Segmen ni berlangsung agak lama juga la.
Klik banner di atas kalo nak join...



Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja

Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013

5 ulasan:

  1. Thank support segmen panjang cik akak nie :)

    BalasPadam
  2. singgah dan follow...

    http://yoya-makan.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html?m=1

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum. blogwalking sini.

    Jom join segmen ni. Tak perlu susah-susah buat entry. Letak url blog je kat comment XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    BalasPadam
  5. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails