expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 29 Mac 2013

SEDAPNYA LAMB CHOP...

 Salam,
Teringin plak rasanye nak makan lamb chop buatan sendiri..
Sedapnya.....


Gambar hiasan (ambil kat blog masam manis)

Tengok gambar pun dah mengiurkan...
kalo korang nak resepi boleh tengok kat blog Masam Manis
Macam senang je resepi kakak 2

P/S : malam karang nak ajak husband p makan lamb chop la..lalalalala

Khamis, 28 Mac 2013

NAK BAWA DHIYA AISYA BALIK TAPAH

Salam..
Minggu depan nak bawa Dhiya Aisya ke Tapah...
Rindu yang xtertanggung dengan anak terpaksa aku buat keputusan macam ni...
jaga anak seorang diri tanpa suami ( bukan xad suami tapi suami jauh di kg)...

Harap-harap xad la perkara elok jadi kat anak aku semasa hantar ke pengasuh...Takut juga jadi kes2 penderaan macam kat tv 2..Xsanggup rasanye kalau anak sendiri y kena dera...


P/S : happy sangat dapat jg anak sendiri..

Jumaat, 22 Mac 2013

Takdir itu milik aku

Salam...
Hari jumaat hari yang ditunggu..Bukan malam jumaat ok...
Sebabnya boleh balik kampung jumpa anak...Bukan excited nak jumpa bapanye ok....


Xsabar nak baca novel ni..Adik aku yang baik hati tolong belikan...
So bolehlah tambahkan koleksi novel....

P/S ; Thanks Aein

Header Baru....

Salam......
Ni ha..header baru aku...
Tapi kenapa xpenuh...jenuh dah edit bagai xmau jadi gak..fedup betul...
Ada sape2 boleh tolong x...maklumlah aden ni xberapa nak pandai dalam bab2 mcm ni....


P/S : Tolongla ye.....

SALAM JUMAAT

Salam...
lama sangat aku xbuat entry....memang lama giler,
Header pun masih xbertukar lagi 2...
almaklumlah aku kan sekarang dah mrs...bukan miss lg dah...huhuhuhuhuhu...

Nak kata sibuk idak juga....
tapi kemalasan yang melampau 2 memang xboleh nak buang dah...rasa mcm dah sebati dalam diri ni...

apa apa pun harap korang semua jangan rwemove aku ye...huhuhuhuhuhu
ni aku nak habaq mai cikit, meh la follow bloggers baru ni...ish2.dah la lame xupdate blog..tibe2 nak suruh rg len follow blog entah sape2 entah...heheheheh..jgn marah....

Follow la...

http://aeinsweet92.blogspot.com/



 


P/S : ni blog adik aku....support la cikit ye...dia br nak berjinak2 dalam dunia blogger ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails