expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 2 Disember 2011

BUKAN REZEKI AKU.....

Salam,

Kebelakangan ni, aku asyik lapar je...Dah 2 plak kalo makan mesti nak bertambah-tambah.
Rasa pelik la plak..Tapi layan kan aje...

Malam tadi xpernah-pernah aku pening kepala  yang amat sangat..terasa bilik berpusing-pusing je....dah 2 plak pukul 2 pagi dibuatnye pening kepala....Ditambah plak dengan perut yang memulas...dan juga pernafasan yang tidak lancar..lelah, susah sangat nak bernafas..huh...sabar ajela....

Dah xboleh tahan, semua makanan yang aku makan malam 2 habis dikeluarkan balik...huh..memang lembik giler jadinye...Tenaga utk memuntahkan semua makanan 2 habis digunakan....Rasa nak tido je kat bilik mandi 2....

Alhamdullah la..Pening pun mulai hilang demi sedikit-sedikit..Bolehla sambung tido balik...Keesokkannye cerite la balik pasal hal malam tadi kat housemates...Diaorang suruh pergi chek doktor, mana nak tau mengandung....

Terasa happy sangat, tapi xtunjuk sangat la ke happyan 2..buat slumber je...Telefon my husband bagi tau hal ni..Dia pun suruh pergi jumpa doktor...

Pagi 2 juga masuk office kejap n ajak member housemate temankan pergi jumpa doktor, tapi ramai la plak pesakit sampai beratur ke luar..So..buat keputusan beli ajela peregnancy test kat guardian...

Tapi, keputusan menunjukkan saya xmengandung...huhuhuhu..sedih la....

Fikir-fikir balik maybe tersilap makan kot...sebab xpernah pun makan bakso, tibe2 semalam makan bakso..Tapi pelik la...

2 ulasan:

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails