expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Pengikut

Selasa, 18 Oktober 2011

How To Fix “Error code: ssl_error_ssl_disabled”

Salam,
Pernah x komputer korang jadi macam ni kalo nak buka internet terutamaya yang menggunakan Mozila Firefox?
Dah 2 minggu perkara ni jadi kat komputer aku..xtahu nak buat macam mana...So aku search la kat internet mengenai perkara ni dan terjumpa kat satu blog ni iaitu How To Fix " Error Code : ssl_error_ssl_disabled"..

So, aku ikuti la langkah-langkah yang telah diberikan...So , aku pun berjaya melakukannya...
Happy-happy..lalalalalalala

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails