Pengikut

Jumaat, 23 September 2011

SEGMEN JOM KENAL BLOGGER MALAYSIA

Salam,
Selamat Hari Juamaat, penghulu segala hari.

KLIK SINI      
Rasanya ni adalah yang pertama aku join segmen macam ni. So korang pun boleh join juga kalo korang nak klik sini

Syarat syarat yang dikehendaki beliau adalah seperti berikut:-

  • WARGANEGARA MALAYSIA (syarat utama^^)
  • PERLU KE FOLLOW BLOG CIK LYEEN? (ni tak paksa..nak follow or tak...semuanya ditangan anda..sehhh..hehehee^^)
  • LIKE FB PAGES CIK?(yup..sebab Cik Lyeen akan bagitaw berita2 terbaru kat situ ok..^^)
  • Buat entry bertajuk "SEGMEN JOM KENAL BLOGGER MALAYSIA"
  • Letak HEADER di atas..sebagai bukti penyertaan..
  • Link kan ke post Cik Lyeen ok..:D
  • Tag la berapa banyak yang anda suka..tak tag pun takpa..^^
  • Itu aje..dah tu letak link dalam komen ni..Link aje ok^^
  • TARIKH TUTUP??( 8 Oktober 2011 ok?)
  • SELAMAT BERKENALAN 
P/S : Selamat berkenalan

7 ulasan:

  1. trma kasih sudi join segmen ni..nantikan list dan mula kan perkenalan anda 9 oktober nnt:D

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang sama...salam perkenalan

    BalasPadam
  3. pinn~ pinnn~ dtg terjah cnie dari segmen Jom Kenal Blogger Mesia.ehee
    Salam kenal.wink.wink^.-

    Jemput singgah yer,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenal-blogger-malaysia.html

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails