expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Khamis, 11 Ogos 2011

RAHSIA LELAKI

Salam....
Kenapa blogspot ni buat hal pagi-pagi...Adakah dashboard aku sahaja yang x boleh buka?....Ni yang nak marah ni..Kan dah kurangkan pahala puasa aku pagi-pagi ni...
Aku ada terbaca di blog En. Mazidul tentang "Rahsia Lelaki"...Bagi pendapat aku ada kebenaran juga post entry beliau...Nak tahu lebih lanjut baca kat sini.


Saja aku letak gambar mamat handsome ni...mamat ni pernah masuk dalam mimpi aku ni..huhuhuhuhu

2 ulasan:

  1. rahsia lelaki adalah bijak memujuk dan mencairkan pmpuan. sekian terima kasih.hahah

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails