expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Khamis, 25 Ogos 2011

BERBUKA BERSAMA HOUSEMATE

Salam
Tinggal lagi sehari lagi, aku akan pulang ke kampung. Tak sabar rasanya nak berbuka bersama husband dan juga family..huhuhu

Cerita berbuka bersama housemate ni dah basi, tapi aku nak cerita juga..huhuhuhuhu..Kami berbuka di KFC, Bukannya apa, Pekan kecil macam kat Tapah ni, yang paling klass pun KFC aje la..hehehe,, nak demand plak..Betul la, SE pun xad, maka xdapatla nak makan coklat toblerone yang sangat sedap 2 setiap hari...



Muka buat buat ceria menunggu berbuka


Semua nak control ayu, nasib baik camera woman sporting nak tangkap gambar



3 dara pingitan control ayu, walaupun dalam gambar ni ad yang bernama Ayu
Diaorang  ni masih available, siapa yang berkenan boleh kol no. ni 0123456789


Senyum, xperlu kata apa apa
We are not available


Muka kekenyangan, tapi stay nak control ayu lagi

P/S: Sorry la ye kalo ada menyinggung perasaan housemate ku semua, maaf xahir batin, esok semua pakat nak balik ke kampung masing masing

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails