expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Khamis, 7 Julai 2011

Hati Riang Gembira...

Huhuhuhuhuhu
Gembira kah aku?????
Gembira sangat2...hahhahahahahahaha...Nak gelak kuat-kuat la....

Walaupun gigi sakit macam kena peluru berpandu yang menembak berdas-das..Tapi aku xpeduli...Hati aku sedang bergembira sekarang ni..Abaikan sekejap dengan masalah gigi yang sedang sakit.

Wahai hati yang sedang bergembira..Apa yang ko sedang gembira kan?
Sudah bertahun juga la aku mencari seorang kenalan lama aku ni. memang aku dah lost contact ngan dia. Tapi hari ni aku ad terjumpa dia kat dalam FB. Huhuhuhuhu. xsangka terjumpa juga akhirnya ye..memang susah benar nak mencari nama ko..Nanti aku nak chating ngan ko, aku nak tanya ko macam2..Gediknya...

Mesti korang musykil kan kenapa kenalan aku ni xcari aku kat FB.? Nampak sangat yang aku plak yang beriya-riya nak cari dia..itulah namanya gedik..hahahaha..lantakla..pedulikan....Yang penting aku happy dapat jumpa balik kenalan aku ni walaupun dah lama xberhubung...hehehehe..

Dia ni bukan la seorang artis pun..Kalo artis memang senang la nak cari..Tapi aku mana ada kenalan ngan mana-mana artis..fuh..poyo je..hehehehehe...
Aku Happy sangat jumpa ngan ko..walaupun dalam FB je....Jangan plak cinta kembali berputik..hahahaha...Abaikan perasaan itu ye.....2 status aku 2 aku dah kahwin tau..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails