expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Rabu, 25 Mei 2011

INI LAH MASALAHNYA KALAU XNAK MASUK PUSAT BAHAGIA...

Sekarang ni kita digemparkan dengan berita mengenai seorang suspek berbangsa India yang sesuka hati nak mnyimbah asid kat muka kaum hawa di sekitar kuala lumpur. Dah banyak yang menjadi mangsa. Apa masalah sebenar lelaki tersebut?dendam ngan kaum hawa ke?gangguan mental 2 memang dah pasti sangat kalau dah kes2 macam ni, orang yang normal xkan buat macam ni....Tapi mengikut statistik kesemua mangsa tidak ada kaitan lagsung ngan lelaki tersebut dan mangsa-mangsa yang menjadi mangsa simbahan asid majoritinya adalah perempuan melayu. Tapi sampai sekarang suspek tersebut masih lagi bebas.


Ini betul2 menakutkan. Lepas ni siapa pula yang akan menjadi magsa lelaki tersebut, dan semalam aku ada mendengar berita dari radio sinar iaitu pakar kimia meyarankan orang perempuan supaya membawa sebotol air mineral sebagai langkah berjaga-jaga jika menjadi
mangsa. Sekiranya ada sesiapa yang pernah melihat wajah lakaran seperti di atas sila la hubungi 03-21159999. Aku harap suspek tersebut dapat diberkas dengan secepat yang mungkin. Simbahan asid ni boleh menyebabakan kecacatan yang kekal seumur hidup, mangsa yang terkena mungkin akan trauma dan tekanan emosi.

1 ulasan:

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails