expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Selasa, 24 Mei 2011

Doktor Cinta

Huh..Pagi2 lagi aku dah kena tegur ngan bos....mana xnye pagi2 lagi aku dah online FB....aik macam mana bos aku tahu aku online FB????Eleh bos aku pun sama 2 x 5 je ngan aku, macam la aku xtau..dia pun duk online juga..hehehehehe

Semenjak 2 menjakbos aku ada akaun FB ni..asyik aku je yang menjadi mangsa untuk menguploadkan gambar2 dia masuk ke dalam FB..ish2...rasanya dah baanyak kali aku ngajar dia...xreti2 juga...sabor jela....Kesian bos aku, kutuk bos plak..

Nasib baiklah bos aku 2 xad blog...Kalo ada naya je aku kutuk dia kat sini..huhuhuhuhu..Apa2 pun bos aku ni memang sporting...

Novel Doktor Cinta memang best dan memang kelakar...tapi sampai je kat part sedih memang aku tangkap leleh habis....meleleh je air mata bila baca..Emosi bertukar2 bila baca novel ni...kalo part nak gelak 2 memang akan tersenyum je..

Mazliana Haji Nordin watak utama dalam novel ni..memang watak gile2 la minah kelibut ni...Cakap pun main redah je sempoi dan bersahaja..Tapi hati memang baik n anak manja...Tengku Iskandar Tengku Mazlan plak adalah tunang kontrak Mazliana Pengarah Syarikat MM Holding yang sangat ego...Bagi dia cintanya adalah untuk Julia Hana model terkenal yang memang berhati busuk, Walaupun Julia Hana pernah kecewakan dia.


1 ulasan:

  1. hehehehehe.. anak buah ajari bos.:) patut kene naikkan gaji tuh..

    BalasPadam

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails