expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Selasa, 24 Mei 2011

CERITA DISEBALIK GADIS JATUH LONGKAG

Malu, malu...memang malu...berinci2 dah muka si gadis 2 menahan malu dek jelingan orang disekeliling...jeling2 plak bukan nak tlg...huh dasar penting kan diri betul orang dekat sini.....
Huh...macam mana la longkang yang memang dah besar kat depan gadis 2 dia boleh xnampak??rasa pelik plak...huhuhuhuhu

Kononnya nak control ayu la 2...maklumlah mamat hemsem naik BMW tengah lalu....hensem gila wei...nak jatuh rahang gadis 2 tgk mamat 2. Sebelum ni memang dah pernah tgk dah mamat 2....Ni satu lagi kisah...oooooo..

Masa 2 hujan renyai2...Gadis 2 dah terlewat plak masuk office (time rehat)..hehehehe..tertidur la 2..Apalagi dengan kuasa tenuk gadis 2 pun drive selaju yang boleh..xlaju pun..mana boleh laju kawasan taman n dengan tiba2 satu kereta BMW entah berapa series entah xambil tahu plak selamba je lalu..Gadis e2 pun menjadi panik terus menekan break dengan sekuat hati dan menekan hon kat kereta BMW 2. Sikit aje lagi..kalo tidak 2 bulan gaji pun belum tentu gadis 2 dapat bayar untuk membaik pulih kereta 2...kecut perut wei...tangan dah menggeletar....

Tuan kereta BMW 2 pun menurunkan sedikit cermin keretanya dan memberi jelingan maut kat gadis 2. Gadis 2 tengok dengan rasa yang takut teramat. Bukan salah tuan kereta BMW 2, salah si gadis 2 juga sebabnya keluar simpang xtengok kiri n kanan..tau keluar je..boleh plak hon kat orang yang xbersalah..huh..malunya.......

Ni xpasal-pasal plak hari ni si gadis yang sama boleh plah terjatuh kedalam longkang...ish2..memang lawak..Ingat jejaka hemsem 2 boleh tolong ke.Tolong tengok mungkin la kot....hahahahahahahaha

Ehhhh.bukan disebabkan mamat hemsem BMW 2 si gadis ni terjatuh longkang ye, tapi terpijak plastik yang entah siapa yang buang? Dah xboleh nak kontrol terus termasuk dalam longkang xdalam pun..Sakit xpayah nak cakapla memang sakit kalo jatuh...nasib baik kaki si gadis 2 xterseliuh. kalo x macam mana nak bersanding yang sedang menghitung hari ni...huhuhuhuhuhu

Dah jatuh macam nangka busuk..So kena la bangkit sendiri. Tapi dalam fikiran teringat kat mamat hemsem 2..huhuhuhuhu..kalo la mamat hemsem 2 berhenti n tlg gadis 2, bagusnya..hahahahaha..Jgn harapla....Dengan selamber terus balik xnak tgk belakang dah..malu yang teramat sangat..sekali seumur hidup dalam sejarah jatuh masuk longkang..

Emmm..macam mana aku boleh tahu kisah si gadis ni..huhuhuhuhu
Sebabnya si gadis 2 aku la.....

P/s: Jangan nak buang sampah merata-rata, terutamanya plastik kalo ad yang terpijak nak control ayu kan boleh tersungkur macam aku. kalo xjadi ap2 xpelah. kalo dah patah riuk sape plak nak menhjawab.

1 ulasan:

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails