expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass>

Jumaat, 25 Jun 2010

JUMAAT

ASSALAMMUALAIKUM......

Hai semua.....Selamat pagi, Selamat Hari Jumaat, Selamat menunaikan Solat Jumaat....hehehehe
Macam happy je ari ni aku kan.....Kita hidup mestilah senantiasa happy...biar org kata muka berkedut sebab banyak senyum n happy2 selalu..hahahahahaha....merapu2 pulak aku pagi2 macam ni...nak kata balik kg...xjuga....Ap salahnya nk happy kan?

Apa2 pun aku nk kongsikan sedikit cerita mengenai 'JUMAAT'

Tahukah anda mengenai perlakuan solat yang terakhir? iaitu no. 13-TERTIB bermakna Akan Pertemuan Kita Dengan ALLAH s.w.t

Dari Abdullah Bin Omar, Rasullullah S.A.W bersabda bahawa perlakuan solat yang terakhir iatu yang ke-13 adalah salah satu sebabmengapa orang yahudi/kafir tidak sukakan angka 13 dan juga 'HARI JUMAAT'. Itulah sebab mengapa mereka mencipta cerita yang begitu seram sekali iaitu "FRIDAY the 13th" and " 13th Ghost"

'Jika ada dikalangan anda yang perasan'

p/s: Renung-renungkanla.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

THANKS FOR COMMENT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails