Pengikut

Jumaat, 30 April 2010


Kumpulan excellent juara kayak masa induksi FAMA di Negeri 9.....aku n geng2 aku kayuh laju2 sampai tangan melecet....akhirnya kumpulan aku telah dinobatkan sebagai juara kayak...happy sgt2...mana taknya....aku la yg paling kayuh laju...hehehehe...kalo xad aku..ntah menang ntah tidak...perasan....hehehehehehehe..........sekarang semuanye sudah pun bekerja di tempat masing2..tengokla logo kumpulan kami 2...semuanye dari idea aku juga......mcm kacang cap nyannyin je kan.....tapi kami semua tetap excellent.......

Khamis, 8 April 2010

Sweet Couple


Me & my fiancee....Muhammad Firdaus Bin Ahmad Tarmizi
Moga hubungan kite kekal hingga keakhir hayat......i love so much.....

En. Daud Bin Zakariah

En. Daud Bin Zakariah..Pengerusi Pertubuhan Seni Silat Lintau Warisan....Budak2 silat PSSLW yang xkenal baik berkenalan dengan beliau dahulu...hehehehe...Mcm mengharapkan sesuatu je dari semua budak PSSLW..Selalu2 la pergi melawat beliau dan kepada semua budak PSSLW yang akan memasuki pertandingan buat la training dengan sebaik yang mungkin...dan raih la sebanyak emas yang ada dalam semua kategori.....

Selasa, 6 April 2010

Aku nak jadi seperti ini......


Adakah anda?

Rajin Bercakap Rajin Bekerja = Bagus...Rajin Bekerja Malas Bercakap = Kena Buli...Malas Bekerja Rajin Bercakap = Wayang Cina...Malas Bekerja Malas Bercakap = Tak Guna...Malas Bekerja Suka Mengadu = Nyamuk...Malas Bekerja Selalu Ponteng = Baik Brenti...MALAS BEKERJA SELALU MENYIBUK = BAIK MATI@MAMPOIH......


Zaman Sekolah rendah pada tahun 1999..semua muka lawak2 sgt.....Tapi sekarang lelaki didalam gambar ini semua boleh dikategorikan hanhsime manakala perempuan pula cute2 n lawa2...hehehehe.....ada yang dah kahwin...dah bertunang n semuanya membawa diri masing2 untuk mencari kejayaan di dunia dan di akhirat...

Masa zaman sekolah 2 kami semua suka sgt bergaduh...pening cikgu dengan kami semua....ingat2 kan balik memang lawak la...hehehehe...alahai sekarang dah besar2....yang dah jd cikgu pun ada...kalo masa berulang kembali akan aku gunakan masa itu dengan sebaik yang mungkin...

Renioun

Hari keluarga Pertubuhan Seni Silat Lintau Warisan telah diadakan di Dewan sebaguna Bagan Serai, Perak pada 21hb Feb 2010 hari Ahad yang di rasmikan oleh Pengerusi Persatuan Seni Silat Lintau Warisan En. Daud Bin Zakariah dan dihadiri oleh semua ahli-ahli silat iaitu yang senior mahupun junior....Pada hari itu juga pelbagai aktiviti telah diadakan oleh pihak urusetia....dan kenangan pada masa itu memang tidak dapat saya dan semua ahli silat lupakan..memang best........Hari keluarga ini diadakan adalah bertujuan untuk mengeratkan silaturahim antara semua ahli pesilat dan juga memberitahu kepada orang luar terutamanya kepada belia untuk menyertai PSSLW.

Apa yang nk dibuat hari ini?

Apa nk buat ni.....Bos xad 1 hari ni....mesti bosan sgt2...xkan nk mengadap komputer sepanjang hari pulak..lagi pulak kul 12-3patang dah diberi notis xad bekalan elektrik...geramnye..mesti panas n merimaskan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails